MENU
MENU

Wij zijn een advocatenkantoor met een persoonlijk, informele werkwijze. Wij vinden duidelijkheid belangrijk, daarom gebruiken wij korte communicatielijnen. U kunt ons kantoor vinden in Waardenburg, gemeente West Betuwe.

Wij zijn onder andere werkzaam in de rechtsgebieden: Arbeidsrecht, Personen en Familierecht, waaronder echtscheiding en Erfrecht. Maar ook voor alle consumentenzaken op het gebied van koop en op het gebied van verkoop en aankoop van onroerend goed bent u van harte welkom op ons kantoor.  Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen. Wij beantwoorden ze graag voor u.

Juridisch Advies

Koppelaar & Linssen  Advocaten is een kantoor waar de advocaten met u meedenken. Wij verlenen onze cliënten al meer dan vijftien jaar op betrokken wijze rechtsbijstand. Indien noodzakelijk zullen wij voor u een procedure starten. In veel gevallen is het echter juist in uw belang om een procedure te voorkomen. Ook dan denken wij met u mee en zijn wij creatief in het zoeken van oplossingen.

Koppelaar & Linssen Advocaten vindt het belangrijk dat iedereen, ongeacht inkomen, toegang heeft tot goede rechtshulp. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over uurtarieven en bekijken wij of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt.

Wij beschikken over ruimschootse expertise en ervaring op het terrein van Arbeidsrecht, Bouwrecht, Personen- en familierecht, waaronder echtscheiding en alimentatie, Erfrecht en Huurrecht.

Wie wil scheiden heeft steeds meer mogelijkheden. Dat is goed maar blijf wel kritisch ten aanzien van de  kwaliteit van de dienstverlening. Iedereen mag zich immers mediator noemen.  Het voordeel van echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek is dat partijen niet alleen gebruik kunnen maken van de professionele vakkennis die de advocaat heeft op het gebied van familierecht, zoals nodig is voor het indienen van een echtscheidingsverzoekschrift bij de Rechtbank, maar bovendien ook profijt hebben van de extra kennis die de echtscheidingsbemiddelings-advocaat heeft om partijen te kunnen laten komen tot een volwassen manier van conflictoplossing.

Contact